57237-TROPIDOG PREMIUM JUNIOR L TURKEY&RICE 12KG
57237-TROPIDOG PREMIUM JUNIOR L TURKEY&RICE 12KG
57237-TROPIDOG PREMIUM JUNIOR L TURKEY&RICE 12KG

TROPICAL- TROPIDOG PREMIUM JUNIOR L TURKEY&RICE 12KG (57237)

Fiyatları görebilmek için üye girişi yapmalısınız.

Barkod : 5500469572375

TropiDog Premium Junior BÜYÜK Irklar - TÜRKİYE'DE ZENGİN, PİRİNÇLİ , büyük ırk köpek yavruları (2 ila 15 aylık) ve hamile ve emziren köpek yavruları için , türkiye açısından zengin, pirinçle zengin bir Premium mamadır . Sindirilebilirliği yüksek hindi proteininin yanı sıra sebzeler, meyveler ve yosun yosunu (Ascophyllum nodosum) içerir. Kesin olarak seçilmiş ve uygun şekilde dengelenmiş bileşenler ve yüksek yiyecek sindirilebilirliği, büyük köpek ırklarına özgü uzun büyüme dönemi boyunca yavruların uyumlu gelişimini sağlar.

Glukozamin ve kondroitineklem yapılarının gelişimini etkiler ve kıkırdak ve kemiklerin mikrotravmaya karşı direncini arttırır. Yavru beyin gelişimi ve sinir sisteminin olgunlaşması, somon yağı ve keten tohumundan elde edilen lesitin ve Omega-3 yağ asitleri ile desteklenir.

Yavruların doğal savunma mekanizmalarının gelişimi , antioksidan kompleks , doğal immüno-uyarıcı beta-glukan ve alg bileşenlerinden etkilenir . Uygun bağırsak peristaltizmi ve gastrointestinal sistemin istenen bakteriyel florasının gelişimi elma, havuç, bezelye ve buğday kepeği gibi liflerle sağlanır. Fiziksel ve kimyasal özelliklerinden dolayı zeolit ilavesi ergenlik döneminde ortaya çıkan ishali önler.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR