60543-SPIRULINA FORTE MINI GRAN. 100ml
60543-SPIRULINA FORTE MINI GRAN. 100ml
60543-SPIRULINA FORTE MINI GRAN. 100ml

TROPICAL- SPIRULINA FORTE MINI GRAN. 100ML/56GR (60543)

Fiyatları görebilmek için üye girişi yapmalısınız.

Barkod : 5900469605431

Afrika kökenli yosun yiyici çiklitler ve bitkisel besinlere ihtiyaç duyan deniz balıkları gibi diğer balıklar için tasarlanmış yüksek oranda Spirulina platensis (%36) içeren bitkisel granül yem. Spirulina platensis türü algler balıkların bağışıklık sistemini aktive etmekte ve ayrıca sindirim süreçlerine olumlu etkilerde bulunmaktadır.

Bu algler balıkların fiziki kondisyonlarını yükselten, büyümelerini ve canlılıklarını olumlu olarak etkileyen doymamış yağ asitleri, kolay sindirilebilir proteinler ve esansiyel aminoasitler bakımından zengindirler.

Bu yemin düzenli kullanılması halinde spirulinada mevcut karotenoidler sayesinde balıklarınızın renkleri daha canlı ve parlak olur.

Otçul balıklarınızın diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla Vegetable, Spirulina Granulat, Malawi gibi yemleri de kullanmanız önerilir.

Bu yemin farklı formları da mevcuttur: Super Spirulina Forte, Super Spirulina Forte Mini Granulat, Super Spirulina Forte Micro Granulat, Super Spirulina Forte Chips, Super Spirulina Forte Mini Sticks, Super Spirulina Forte Tablets

Beslenme : Günde birkaç kez küçük porsiyonlarda besleyin, böylece hayvanlar verilen miktarı 2-3 dakika içinde yiyebilirler.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR