61273-MARINE POWER PROB.SOFT FORM. S 100ML/60G
61273-MARINE POWER PROB.SOFT FORM. S 100ML/60G
61273-MARINE POWER PROB.SOFT FORM. S 100ML/60G

TROPICAL- MARINE POWER PROB.SOFT FORM. S 100ML/60GR (61273)

Fiyatları görebilmek için üye girişi yapmalısınız.

Barkod : 5900469612736

Probiyotik organizmaların balıklar üzerindeki etkisi:

- bağırsak epiteline bağlanarak sindirim sistemini kolonize eder - böylece istenmeyen bakterilerin yerleşmesini önleyen bir bariyer oluşturur

- büyümeyi engelleyen maddeler (organik asitler, bakteriyosinler, hidrojen peroksit, lizozim) üretirler. patojenik bakterilerin

- limit besin patojenik bakterilerin erişim

- ürettikleri antikorlar için uyarılması ve makrofajların aktivitesini artırmak, bağışıklık sistemini etkileyen

probiyotik gıda ilave bakterilerin canlı endosporlar içerirBacillus subtilis Bağırsak mikroflorasını stabilize eden, gıda kullanımını iyileştiren - bu, balık dışkısı ile daha az su kirliliği anlamına gelir. Probiyotik ayrıca balığın genel durumunu iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.

Endosporlar, bakterilerin son derece olumsuz çevre koşullarında hayatta kalmasını sağlayan bir spor türüdür. Endosporlar 100°C'ye kadar yüksek sıcaklıklara, kuraklığa, UV radyasyonuna ve ortamın uygun olmayan pH'ına dayanıklıdır. Bacillus subtilis bakterilerinin endosporlarının bu özellikleri nedeniyle probiyotik canlılığını uzun süre korur ve endosporların çimlenmesi sadece balığın sindirim sisteminde gerçekleşir.

Beslenme : Günde birkaç kez küçük porsiyonlarda besleyin, böylece hayvanlar verilen miktarı 2-3 dakika içinde yiyebilirler.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR