61624-DISCUS GRAN WILD 250ml
61624-DISCUS GRAN WILD 250ml
61624-DISCUS GRAN WILD 250ml

TROPICAL- DISCUS GRAN. WILD 250ML/110GR (61624)

Fiyatları görebilmek için üye girişi yapmalısınız.

Barkod : 5900469616246

TROPICAL DISCUS GRAN WILD alg, kiril ve meyve katkılı, zengin içerikli, yavaş batıcı granüller halinde bir yemdir.

Vahşi diskuslar veya doğal yaşamdan alınmış diğer seçici balık cinslerinin günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Granüllerin suda hızlı bir şekilde yumuşayan narin yapıları sayesinde yem doğadan alınmış balıklar tarafından kabul edilir.

Yemin içeriğinde spirulina (Arthrospira platensis), Chlorella (Chlorella vulgaris), Ascophyllum nodosum ve kelp olarak da bilinen Laminaria digitata türü algler bulunmaktadır.

Spirulina ve Chlorella'da bulunan doymamış yağ asitleri, proteinler (esansiyel aminoasitlerce zengindir), vitaminler; kelp alglerinden elde edilen mikro ve makro elementler (iyot, krom, selenyum ve demir) balıklara mükemmel bir kondisyon sağladıkları gibi onların hızlı bir şekilde büyümelerini ve oldukça canlı olmalarını sağlarlar.

Algler ve meyveler gibi bitkisel içeriğin fazla olması, yemin diskusların doğal ortamlarındaki diyetlerine uygun olmasını sağlamaktadır.

TROPICAL DISCUS GRAN WILD yem ile düzenli olarak beslenen balıklar, spirulina ve chlorella'da yoğun bir şekilde bulunan yeşil bir pigment olan klorofili bol miktarda alırlar.

Klorofil sindirim sisteminde zararlı bakterilerin üremelerini sınırlandırmak suretiyle enfeksiyonları önlemekle kalmaz, ayrıca zeolit ile birlikte toksinlerin balıkların vücutlarından atılmasına da yardımcı olur.

Patojenlerle savaş sırasında balıkların bağışıklık sistemlerini sarımsak ve spirulinada bulunan aktif maddeler destekler.

Kiril ve kırmızı biberden elde edilen karotenoidler ve astaksantinler balıkların renklerinin soluklaşmasını engelleyerek doğal renklerini korumalarını sağlar.

Güçlendirici özelliği bulunduğundan, yemin karantinaya alınan, uyum sağlamakta olan ve iyileşme döneminde bulunan balıkların beslenmelerinde kullanılması önerilmektedir. BESLEME: gün içerisinde birkaç kere, küçük porsiyonlar halinde.

Beslenme : Günde birkaç kez küçük porsiyonlarda besleyin, böylece hayvanlar verilen miktarı 2-3 dakika içinde yiyebilirler.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR