66424-GREEN ALGAE WAFERS 250ml
66424-GREEN ALGAE WAFERS 250ml
66424-GREEN ALGAE WAFERS 250ml

TROPICAL- GREEN ALGAE WAFERS 250ML/113GR (66424)

Fiyatları görebilmek için üye girişi yapmalısınız.

Barkod : 5900469664247

Yeşil Yosun Gofretleri, diyetlerinde önemli oranda bitki içeriği ve yosun gerektiren Loricariidae ailesinden balık türlerinin günlük beslenmesine yönelik spirulina ilaveli batan gofret formunda bir sebze yemidir , örneğin Sturisoma aureum , Pterygoplichthys pardalis , Panaque maccus, vb.

Line Premium, diğerleri arasında balık sağlayan birçok çekici katkı maddesine sahip hazır gıdalardır. mükemmel durum, güzel renkler ve hastalıklara karşı daha fazla direnç.

Premium serisi, özel beslenme gereksinimleri olan balıkları beslemeye yönelik hem evrensel hem de özel ürünleri içerir.

Buna ek olarak, Green Algae Waffersi, omnivor dip balıklarının yanı sıra tatlı su ve deniz kabuklularının diyetini mükemmel bir şekilde tamamlar.

Yeşil Yosun Gofretleri hidrostabilitesi çok yüksek (su ile emilerek yapısını koruyan ve parçalanmayan), kabukluların beslenmesini kolaylaştıran ve ağzı dişlerle donatılmış bir vantuz haline getirilen balıklar için doğal bir beslenme yöntemi sağlayan bir besindir. yiyecekleri sert yüzeyden silmek için kullanılır. Gofretler akvaryumun dibinde uzun süre yatsalar bile dağılmaz ve suyu lekelemezler.

- dip balıkları ve kabuklular için batan gofretler

- astaksantin, beta-glukan, spirulina ve lif yönünden zengin besinler

- suyu lekelemezler, şeklini uzun süre korurlar

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR