72358-D-VITAL PLUS 11L/2KG
72358-D-VITAL PLUS 11L/2KG
72358-D-VITAL PLUS 11L/2KG

TROPICAL- D-VITAL PLUS 11LT/2KG (72358)

Fiyatları görebilmek için üye girişi yapmalısınız.

Barkod : 5900469723586

Yumurtlama dönemindeki balıkların, diskusların ve diğer yüksek gereksinimli türlerin günlük beslenmelerinde kullanılmak üzere hazırlanmış, E vitaminince zengin, canlandırıcı karışık pul yem.

Tropical D-Vital Plus'un besin değeri çok yüksektir, dolayısıyla balıkların olgunlaşmasına ve üremelerine yardımcı olmaktadır.

Ayrıca ebeveynlerin yavruları beslemek için mukoza üretmelerini de sağlar. Bahsedilen süreçlerde E vitamini, yumurta sarısından elde edilen kolay sindirilebilir lesitin ve kalamar ve krilden elde edilen lezzetli ve kolay sindirilebilir proteinler önemli roller oynamaktadır.

Yemin içeriğinde bulunan L-karnitin yağ metabolizmasını güçlendirerek yumurtlama ve yavru bakımı sırasında gerekli olan ekstra enerjinin temin edilmesini sağlar.

Diskusların diyetlerini çeşitlendirmek amacıyla D-50 Plus, Super Spirulina Forte gibi Tropical marka yemleri de kullanmanız önerilir.

Beslenme : Günde birkaç kez küçük porsiyonlarda besleyin, böylece hayvanlar verilen miktarı 2-3 dakika içinde yiyebilirler.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR