80418-MARINE POWER REEF BASE SALT 20KG
80418-MARINE POWER REEF BASE SALT 20KG

TROPICAL- MARINE POWER REEF BASE SALT 20KG (80418)

Fiyatları görebilmek için üye girişi yapmalısınız.

Barkod : 5500469804186

Deniz akvaryumu için uygun ortam yaratır

Genç sistem için özel formüldür.

Her tür deniz tankı için tasarlanmış profesyonel akvaryum tuzu. Bileşimi, her tür deniz tankı için sağlam bir temel oluşturan mercan kayalığı sularının parametrelerine dayanmaktadır. Genç akvaryumlarda olgunlaşmayı kolaylaştırır ve olgun akvaryumlarda takviyeyi kolaylaştırır ve su bileşimini mükemmel bir şekilde dengeleyerek tüm akvaryum sakinleri için en uygun parametreleri sağlar. Tankta stabilizasyonu ve mercanların uygun gelişimini sağlamak için makro besinler ve eser elementler içerir. Yumuşak mercanlı tanklar için ve en zorlu LPS ve SPS tankları için ek takviyeli (Marine Power Easy ürünleriyle) mükemmeldir.

Hazırlık:

25°C sıcaklıktaki RODI suyu (deiyonize ve ters osmoz suyu) içeren bir kaba tankınız için uygun miktarda tuz ekleyin, yaklaşık 20-30 dakika karıştırın. Bu süreden sonra tuzlu su kullanıma hazırdır. 33 ppt tuzluluk elde etmek için yaklaşık 390 g tuz 10 l (2.6 US gal) suda çözülmelidir.

Notlar:

Suyun ilk bulanıklaşması doğal bir semptomdur ve karıştırdıktan sonra 15 dakika içinde temizlenmelidir. Kullanmadan önce elde edilen tuzlu suyun tuzluluk seviyesinin kontrol edilmesini ve gerekirse tuz dozunun düzeltilmesini öneririz.

Orijinal, sıkıca kapatılmış kapta ve kuru bir yerde saklayın. Yanlış saklama koşulları tuzun kalitesini bozabilir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR