1105-SEACHEM FUNDAMENTALS
1105-SEACHEM FUNDAMENTALS
1105-SEACHEM FUNDAMENTALS

SEACHEM- FUNDAMENTALS (1105)

Fiyatları görebilmek için üye girişi yapmalısınız.

Barkod : 000116110501

HeadStart ™ saç kremi paketi, Seachem'in en çok satan 3 ürünü Prime®, Stability® ve Clarity ™ 'yi tek bir kullanışlı pakette birleştirir. Her biri, herhangi bir akvaryumun ilk kurulumunda ve bakımında önemli bir rol oynar. Herhangi bir akvaryumcu için harikadır, ancak yeni başlayanlar için idealdir.

Prime ®

Prime® hem tatlı hem de tuzlu su için eksiksiz ve konsantre bir şartlandırıcıdır. Prime® klor, kloramini giderir ve amonyağı detoksifiye eder. Prime®, amonyağı tankın biyofiltresi tarafından kolayca uzaklaştırılan güvenli, toksik olmayan bir forma dönüştürür. Prime®, amonyak / nitrit toksisitesini azaltmak için tank döngüsü sırasında kullanılabilir. Prime®, nitrit ve nitratı detoksifiye ederek biyofiltrenin bunları daha verimli bir şekilde çıkarmasını sağlar.

Stability ®

Stability®, tatlı su ve deniz sistemlerinde akvaryum biyofiltresini hızlı ve güvenli bir şekilde oluşturacak ve böylece balık ölümlerinin 1 numaralı nedeni olan "yeni tank sendromu" önlenecektir. Stability®, akvaryum için özel olarak formüle edilmiştir ve atık organiklerin, amonyak, nitrit ve nitratın parçalanmasını kolaylaştıran aerobik, anaerobik ve fakültatif bakterilerin sinerjik bir karışımını içerir.

Clarity ™

Clarity ™, hem tatlı hem de tuzlu su için en iyi arıtıcıdır. Hem resif hem de bitki için güvenli olan gelişmiş bir polimerik floküle edici ajan kullanır. Clarity ™, tüm ortamlarda her tür bulanıklığı temizleyecek bileşikler içerir. Clarity ™, aynı şişede hem çökeltici hem de floküle edici ajanlar içerir ve her tür bulanıklığın tek bir dozda giderilmesini sağlar. Clarity ™, piyasada her şeyi yapan tek netleştiricidir!

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR