61368-HI-PROTEIN DISCS XXL 5L/2,5KG
61368-HI-PROTEIN DISCS XXL 5L/2,5KG
61368-HI-PROTEIN DISCS XXL 5L/2,5KG

TROPICAL- HI-PROTEIN DISCS XXL 5LT/2,5KG (61368)

Fiyatları görebilmek için üye girişi yapmalısınız.

Barkod : 5900469613689

Hi-Protein Discs XXL, etobur ve omnivor dip balıklarının büyük türleri için yüksek kabuklu ve yumuşakça içeriğine sahip batan diskler şeklinde bir yemdir.

Premium ürün grubu, balığa diğerlerinin yanı sıra, birçok çekici katkı maddesi içeren hazır gıdalardan oluşur. mükemmel durum, güzel renkler ve hastalıklara karşı daha fazla direnç. Premium serisi, özel beslenme gereksinimleri olan balıkları beslemek için tasarlanmış hem evrensel hem de özel ürünler içerir.

Kabuklular ve yumuşakçalar (karidesler %12, kril %10, kalamar %6, kalanus %1,7) ile ringa balığı ve böcekler, Omega-3, Omega-6 ve Omega dahil olmak üzere yüksek kaliteli protein ve doymamış yağ asitleri kaynağıdır. -9. Çeşitlendirilmiş protein kaynakları, balıkların gerekli amino asitlere olan talebini karşılamanıza olanak tanır ve onların uygun büyüme ve gelişmelerini sağlar. Doğal bir bağışıklık uyarıcı, yani beta-glukan eklenmesi, bağışıklığı güçlendirir ve balığın durumunu iyileştirir ve Hi-Protein Discs XXL yeminde bulunan kabuklulardan ve kırmızı biberden elde edilen doğal karotenoidler ile astaksantini yoğunlaştırır. kısa sürede renklenir.

- Büyük omnivor ve etobur balık türleri için disk şeklinde batan yem
- kaliteli, çeşitli protein kaynağı
- beta-glukan ilavesi balıkların direncini ve canlılığını artırır
- doğal karotenoidler hayvanların renklerini yoğunlaştırır

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR