81313-TROPICAL COCO CARB 1L/420G
81313-TROPICAL COCO CARB 1L/420G

TROPICAL- COCO CARB 1LT/420GR (81313)

Fiyatları görebilmek için üye girişi yapmalısınız.

Barkod : 5900469813133

Coco Carb, hindistan cevizi kabuklarından elde edilen yüksek kaliteli bir aktif karbondur. Geleneksel aktif karbonla karşılaştırıldığında, çok daha fazla sayıda mikro gözenek ve çok büyük bir spesifik yüzey alanına sahiptir - 1 gram hindistancevizi karbonu yaklaşık 1100 m2'lik bir yüzey alanına sahiptir. Bu yapı sayesinde Coco Carb, özellikle suyu rengine ve kokusuna neden olan en küçük parçacıklardan arındırmak için yararlı olan benzersiz emme özellikleriyle karakterize edilir. Çok sayıda ilaç, böcek ilacı, organoklor bileşikleri dahil olmak üzere birçok toksik organik bileşiğin konsantrasyonunu azaltır ve ayrıca bazı ağır metal iyonlarını bağlar.

Özellikle musluk suyundaki kimyasalların varlığına karşı çok dirençli olabilen, doğal ortamdan avlanan balıklar başta olmak üzere hassas ve talepkar balık türlerinin bulunduğu tatlı su ve deniz akvaryumlarında yüksek su kalitesini sağlamanıza ve korumanıza olanak tanır. Coco Carb ile filtrelenen su kristal berraklığında olur ve organik bileşiklerin neden olduğu sarı rengi büyük ölçüde kaybeder. Balıklar için tehlikeli olan klor yüzde 98'e kadar tutulur, bu da Coco Carb'ı tatlı su ve deniz akvaryumları için musluk suyu hazırlayan sistemler için ideal bir filtre kartuşu yapar. Fosfatların neden olduğu aşırı alg büyümesini önlemek için Coco Carb, yaygın olarak kullanılan fosforik asit yerine buharla etkinleştirilir.

Coco Carb, mekanik filtrasyon substratlarından hemen sonra yerleştirilirse filtrasyon özelliklerini daha uzun süre koruyacaktır.
Aktif karbonun yüksek sorpsiyon özelliğinden dolayı gübre, ilaç, vitamin, turba ekstraktı, ketapang yaprağı vb. ile birlikte kullanılmamalıdır. Ayrıca turba filtrasyonu yapılmamalıdır.

- hindistancevizi kabuklarından elde edilen yüksek kaliteli aktif karbon
- suyun hoş olmayan kokusunu ve sararmayı
ortadan kaldırır - klor ve ilaç kalıntılarını giderir, bazı ağır metal iyonlarını bağlar
- her terapötik tedaviden sonra kullanılmasını öneririz
- tatlı su ve deniz akvaryumları için idealdir

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR